Despre Medicai


Medicai e o platforma menita sa ofere oricarui pacient din tara cu acces la internet posibilitatea sa obtina o interpretare imagistica de la un specialist, fara sa fie nevoie sa se deplaseze personal pentru a-i inmana analizele.


Primul pas e ca pacientul sa isi creeze un cont prin intermediul caruia isi poate alege tipul analizelor pe care le va transmite precum si imagistul care va oferi interpretarea. Tarifele variaza in functie de tipul analizelor transmise:


Vezi toate preturile

Procesul prin care se transmit informatii de la pacient catre imagist este unul consultativ, pacientul avand posibilitatea pe toata durata interpretarii documentelor transmise sa pastreze legatura cu specialistul, in special pentru eventualitatea in care trebuie sa transmita informatii suplimentare.


Odata ce se lamuresc toate detaliile, se trece la interpretarea propriu-zisa a cazului respectiv. Durata interpretarii nu poate depasi 5 zile lucratoare de la momentul acceptarii si validarii de catre specialist a documentelor transmise.


De ce Medicai?


Specialistii cu care lucram sunt reprezentativi pentru specializarile in care activeaza si sunt recunoscuti in mediile academice. Medicai faciliteaza accesul la imagisti specializati pe diferite tipuri de afectiuni, totul intr-un singur loc, accesibil de oriunde.


Platforma este gandita sa ofere o experienta simpla, facila si rapida pacientilor de a obtine o interpretare imagistica pentru care in mod traditional era nevoie de deplasari, cozi si batai de cap. Medicai reprezinta o punte virtuala accesibila intre specialisti imagisti recunoscuti si pacienti din toata tara si nu numai.


Toate informatiile din Medicai sunt transmise catre pacient in conditii de maxima siguranta. Toate comunicarile, de orice tip si la orice nivel, intre Medicai si pacienti sunt considerate date personale, iar sistemele de securitate implementate sunt gandite pentru a pastra confidentialitatea datelor transmise.


Cum functioneaza?


Prima etapa consta in alegerea imagistului care va face interpretarea. De cele mai multe ori, doctorul clinician e cel care indica specialistul cel mai potrivit pentru interpretarea dumneavoastra.


In pasul urmator, trebuie selectata analiza corespunzatoare cazului dumneavoastra si incarcate documentele relevante in platforma. Acestea sunt documentele care vor ajunge la specialistul imagist si pe baza carora se va face interpetarea. Tot in acest pas trebuie introduse informatiile relevante pentru cazul dumneavoastra, conform formularelor specifice fiecarui tip de analiza in parte.


Pasul final consta in conectarea cu imagistul care, daca va considera necesar, va putea sa solicite documente suplimentare pentru a completa setul de analize transmise initial. Odata ce specialistul va considera ca are toate documentele relevante la dispozitie, va putea incepe interpretarea care nu poate dura mai mult de 5 zile lucratoare din acel moment.


La finalizarea interpretarii sau oricand pe parcurs, daca este nevoie, veti fi notificat pe e-mail cu privire fie la orice noutati aparute in cazul dumneavoastra, fie de concluzionarea interpretarii si comunicarea acesteia catre dumneavoastra.